Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lisätietoja » BARA JAG FÅR EN FIN LAX!

BARA JAG FÅR EN FIN LAX!

    När jag satt på planet på väg till Anchorage tänkte jag att om jag bara får en fin lax så kommer jag känna mig nöjd med den här resan.  Jag har varit på många resor där jag blivit garanterad fisk utan att få något och vågade därför inte hoppas på att jag skulle få så mycket som lovades.

    Efter ungefär 1 minuts fiske fick jag min första lax och en av mina största drömmar i livet var därmed uppfylld. Efter 2 dagar hade jag tappat räkningen på hur många jag fått upp men närmade mig säkert ett 100-tal när veckan var slut. Istället för att vara nervös över att man skulle få en lax blev fisket istället bara en njutning och total avkoppling utan stress och press.

    Det unika med Anchorage är att även om fisket är underbart och jag fick mer lax än vad jag vågat drömma om så är det inte fisket som sitter starkast i minnet. Det är framförallt kvällarna framför brasan vid lodgen som jag bär med mig för resten av livet. Grannen Carries matlagning, hennes mammas historier och Bob Dylan-låtarna från I-poden. Det är livet när det är som bäst.

    – Rasmus, Musiker från Sverige