Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lisätietoja » Esimerkki viikko-ohjelmasta (elo-syyskuu)

Esimerkki viikko-ohjelmasta (elo-syyskuu)

  Esimerkki viikko-ohjelmasta


  KE | Lähtö Helsingistä klo 15:20. Saapuminen ANC:n. klo 16:20, missä oppaamme on meitä vastassa. Kuljetus Talkeetnaan. Matkalla pysähdymme Bass Pro Shopissa  ja Fred Meyersissa (hankitaan luvat, kalastus- ja elintarvikkeita). Yövymme Talkeetnan kylässä, sillä illat ovat jo pimeitä, emmekä voi mennä venekuljetuksella mökeille samana iltana. 

  TO | Aamiainen leirillä ja aamupäivällä lohen kalastusta mökkien lähistöllä, Fish Creekissä, Talkeetna Riverissä ja Clear Creekissa. Tavoitteena kalastaa puna-, hopea-, koira-, kyttyrä- ja kirjolohta sekä dolly vardenia ja arktista harjusta. Lounas leirillä, minkä jälkeen jatkamme kalastusta. Illallinen Fish Creekissä, saunomista ja leirinuotiota.

  PE | Koko päivä kalastusta Talkeetna Riverissa ja Clear Creekissä sekä Fish Creekissä. Mahdollisuus myös puolipäivävaellukselle, korkeammalle Clear Creekiin tai Fish Creekiin, missä kummassakin mahdollisuus bongata lisää eläinlajeja.

  LA | Koko päivä luontoa ja kalastusta kolmella joella. Vaihtoehtoisesti ”visiitti” Talkeetnan kylään, missä yöpyminen. ”Hippikylän” tunnelmaa, paikallista kulttuuria sekä pubi meininkiä (paikalliset bändit ja trubaduurit, elävää musiikkia). Shoppailua. Mahdollisuus osallistua Denalin ympärilentoon (ja laskeutumiseen sen jäätikölle). 

  SU | Paluu Talkeetnasta aamupäivällä/päivällä. Venekuljetus Beaver Dam –nimiseen paikkaan Clear Creekissa, mistä kokopäivä vaellus Clear ja Fish Creekia pitkin mökeille. Kalastusta ja vaellusta koko päivän/iltapäivän. 

  MA | Mahdollisuus Helifish-retkeen Trout Cabinille (varaustilanteesta riippuen). Kesto 2 pv. Vaihtoehtoisesti voi tulla takaisin kumiveneellä osan matkasta tai lentää kopterilla Fish Creekiin. Muutoin luontoa ja kalastusta kolmella joella.

  TI | Trout Cabinilla, kuten maanantaina ja paluu kumiveneellä tai helikopterilla. Mikäli emme vieraile Trout Cabinilla, nautimme Talkeetnan jokisuiston luonnosta ja kalastamme kolmella joella 4/5 Tyynestä valtamerestä nousevista lohista sekä muita paikallisia talvehtivia lajeja.

  KE | Aamulla lohen kalastusta lähiseudulla. Päivällä kuljetus takaisin Anchorageen, missä yöpyminen. Anchoragessa voi tutustua Alaskan monipuoliseen historiaan (visit Anchorage), käydä shoppailemassa ja illalla herkuttelemassa yhdessä sen monista suosituista ravintoloista.

  TO | Aamulla shoppailua. Puolen päivän aikaan siirtyminen lentokentälle, mistä lento Islannin kautta Helsinkiin. Lento saapuu Helsinkiin perjantaina puolen päivän jälkeen.