Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lisätietoja » Esimerkki viikko-ohjelmasta (kesä-heinäkuu)

Esimerkki viikko-ohjelmasta (kesä-heinäkuu)

  Esimerkki viikko-ohjelmasta


  KE | Lähtö Helsingistä klo 15:20. Saapuminen ANC:n. klo 16:20, missä oppaamme on meitä vastassa. Kuljetus Talkeetnaan. Matkalla pysähdymme Bass Pro Shopissa  ja Fred Meyersissa (hankitaan luvat, kalastus- ja elintarvikkeet). Illalla venekuljetus mökeille, missä majoitumme. 

  TO | Koko päivä kuningaslohen kalastusta mökkien lähistöllä, Clear Creekissa ja Talkeetna-joessa. Fish Creekissä voi myös kalastaa puna- ja  kirjolohta sekä Dolly Vardenia.

  PE | Koko päivä kalastusta Talkeetna Riverissa ja Clear Creekissä sekä Fish Creekissä. Mahdollisuus myös puolipäivävaellukselle, korkeammalle Clear Creekiin tai Fish Creekiin, missä kummassakin mahdollisuus saada myös kirjolohta, dolly vardenia, harjusta ja punalohta.

  LA | Koko päivä luontoa ja kalastusta kolmella joella. Vaihtoehtoisesti ”visiitti” Talkeetnan kylään, missä yöpyminen. ”Hippimeininkiä”, elävää musiikkia , paikallista kulttuuria sekä pubimeininkiä (paikalliset bändit ja trubaduurit). Shoppailua. Mahdollisuus osallistua Denalin ympärilentoon (ja laskeutumiseen sen jäätikölle).

  SU | Paluu Talkeetnasta aamupäivällä/päivällä. Venekuljetus Beaver Dam -nimiseen paikkaan Clear Creekissa, mistä kokopäivävaellus Clear ja Fish Creekia pitkin mökeille. Kalastusta ja vaellusta koko päivän/iltapäivän.

  MA | Mahdollisuus Helifish-retkeen Trout Cabinille. Kesto 2 pv. Vaihtoehtona voi tulla kumiveneellä takaisin osan matkasta tai lentää kopterilla Fish Creekiin. Muutoin luontoa ja kalastusta kolmella joella.

  TI | Trout Cabinilla, kuten maanantaina ja paluu kumiveneellä tai helikopterilla. Mikäli Trout Cabinilla ei vierailla, nautimme luonnosta ja kalastamme kolmella joella kuningas-, puna- ja kirjolohta sekä muita paikallisia lajeja.

  KE | Aamulla kuningas- ja punalohen kalastusta. Päivällä kuljetus takaisin Anchorageen, missä yöpyminen. Anchoragessa voi tutustua Alaskan monipuoliseen historiaan (Visit Anchorage), käydä shoppailemassa ja illalla herkuttelemassa yhdessä sen monista suosituista ravintoloista.

  TO | Aamulla shoppailua. Puolenpäivän aikaan siirtyminen lentokentälle, mistä lento Islannin kautta Helsinkiin. Lento saapuu Helsinkiin perjantaina puolenpäivän jälkeen.