Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lisätietoja » Mökit ja majoitus

Mökit ja majoitus

    Mökkimme ovat lähellä alueita, missä karhut useasti liikkuvat. Mökkien läheisyydessä on myös alueella asustelevia majavia. Lähimmät kalapaikat ovat alle 100 m päässä. Talkeetna-joki on iso, virtaava jäätikköjoki ja Fish Creek on pieni, kirkas ja kalarikas joki. Alue kuuluu maailman pohjoisimpien sademetsävyödykkeiden piiriin, jossa kasvaa pääosin poppelipuita, ja jossa saniaiset voivat olla jopa 2-3 metrisiä. Alueella myös maanjäristykset tuntuvat. Tavallista on, että viikon aikana koetaan maanjäristys. Lähimmät naapurit ovat noin 5 km päässä. Pidämme heidän kanssaan aina tarvittaessa yhteyttä.

    Jokaisessa kolmessa mökissämme on majoitus neljälle henkilölle. Kaikissa mökeissä on kaksi kerrossänkyä sekä pöytä- ja istuintilat. Mökeissä on lämmitys ja sähköt puhelimien, kameroiden ja muiden tarpeellisten laitteiden lataamiseen. Yhdessä mökeistä on lisäksi jääkaappi ja pakastin ruokatarvikkeille, joita kokkailemme viikon aikana.

    Ruoanlaitto ja ruokailu tapahtuu leirinuotion vieressä olevalla grillillä tai ruokailuteltassa. Sauna, josta suora yhteys Fish Creek -jokeen on elämys, sillä käyt virkistäytymässä viileässä kylvyssä yhdessä lohien kanssa. Mökkialueella on ulko-wc.

    Mökit ovat primitiiviset, erämaahenkiset ja lämpimät. Sähköt saamme generaattoreista. Juomavedet kannamme mukanamme, koska jokien vesiä ei voi juoda mahdollisen majavakuumetartunnan takia. On äärimmäisen tärkeää turvallisuuden vuoksi, että jokainen osallistuja kantaa pienimmällekin ulkoilulle heille jaettua pippurisumutetta, joka on äärimmäisen tehokas ja turvallinen ase, mikäli joutuu lähikontaktiin karhun kanssa.