Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lisätietoja » Tietoja Fish Creekistä

Tietoja Fish Creekistä

  Villin luonnon syleilemä Fish Creek -kohteemme sijaitsee keskellä Alaskaa, Talkeetna-nimisen kylän lähistöllä, kahden erittäin lohirikkaan joen risteytyskohdassa. Kolmanteenkin jokeen, Clear Creekiin, on vain vajaan kilometrin matka. Paikallisoppaamme on käytettävissä aina tarvittaessa ja hän tulee myös viikon aikana kuljettamaan meitä veneellään uusille apajille tai halutessamme viettämään yhtä vuorokautta Talkeetnan kylään, missä voimme tutustua alueen historiaan, useisiin nähtävyyksiin, osallistua Denali-lentoon pienkoneella tai vaan nauttia huolettoman hippikylän rennosta meiningistä pubeineen elävän musiikin parissa.

  Olemme huolella valinneet Fish Creekin sen sijainnin vuoksi, sillä asiakkaamme haluavat elää keskellä villiä luontoa, mistä on läheiset yhteydet jokiin, jotka täyttyvät kaikista Tyynestä valtamerestä nousevista lohista kuten:

  • kuningaslohi
  • punalohi
  • hopealohi
  • koiralohi
  • kyttyrälohi

  Lisäksi näillä joilla on luontaisia kalalajeja, kuten muun muassa kirjolohta, nieriän sukuista dolly vardenia ja arktista harjusta. Lisämausteen luonto tarjoaa sen rikkaalla eläinkunnallaan, joihin kuuluvat luonnollisesti Grizzly-karhut, mustakarhut, sudet, kojootit, valtavan kokoiset hirvet (moose), majavat ja tietysti valkopääkotkat.