Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Matkan kokonaismaksu maksetaan kahdessa osassa. 50 % maksusta tulee maksaa 30 päivän sisällä varauksesta. Loput 50 % tulee maksaa viimeistään matkavuoden helmikuussa.  Maksettuja varaus-tai osallistumismaksuja emme palauta paitsi siinä tapauksessa, jos maailmanlaajuinen pandemia tai vastaava estää matkustamisen (ks. kohta ”Matkavakuutus”). Mikäli matka peruuntuu sairaudesta tai muusta syystä, tulee sinulla olla riittävä matkavakuutus ja pyydämme sinua tällöin olemaan suoraan yhteydessä vakuutusyhtiöösi.

HUOM. Matkustaja vastaa itse lentojen varaamisesta joko suoraan lentoyhtiön kanssa tai matkatoimiston kautta. Avustamme mielellä konsultoimalla näihin liittyvissä kysymyksissä.

Maksutiedot

Fish Creek TWW – Ltd (2174939-5)

IBAN: FI85 8000 1971 3860 09

BIC: DABAFIHH


Hinta sisältää

  • Maa- ja jokikuljetukset Alaskassa (lentokentältä kohteeseen ja takaisin lentokentälle).
  • Majoitus 4 hengen erämökeissä (sis. lakanat, lämmitys ja sähköt). Ruokailuteltta (kaikki osallistuu ruoan laittoon), huussi, nuotiopaikka ja sauna (ja polttopuut) sekä pippurisumuttimet jokaisen käyttöön. Peruskeittiövarustus.
  • Perusopastus luontoon ja kalastukseen paikan päällä. Mukana henkilö, joka tuntee poolit, vaellusreitit ja luonnon.

Lisäkulut

  • Lennot
  • Ruoka, joka valmistetaan itse, on yleensä ollut alle 10 €/hlö/pv = n. 70 €/vko
  • Juomat oman kulutuksen mukaan
  • Kalastuslupa: n. 55 €
  • Mahdollisest omat matkat Talkeetnaan (illanvietto tai turistipäivä).

Matkavakuutus ja vastuuvapautus

Varmista, että sinulla on riittävä matkavakuutus, joka korvaa mahdolliset matkan peruuntumiset. Mikäli maailmanlaajuinen pandemia estää matkustamisen, pyritään ensisijaisesti siirtämään matka seuraavalle vuodelle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

On tärkeää, että sinulla on riittävä matkavakuutus. Alaskan luonto voi olla arvaamaton ja sen vuoksi kaikilta luonto-, kalastus- ja metsästysmatkailijoilta vaaditaan omavastuulomakkeen ehtojen hyväksymistä. Alaska Safaris Ltd / Henrik Wessel, on USA:n päässä matkan virallinen järjestäjä (lentokentältä Fish Creekiin ja takaisin lentokentälle). Vastuuvapaus-/omavastuulomake avautuu linkistä ja kun se on allekirjoitettu, hyväksytty ja skannattu, se lähetetään sähköpostitse suomalaiselle matkanjärjestäjälle Fish Creek – TWW Ltd:lle. Kyseisen lomakkeen hyväksyminen ja palauttaminen allekirjoitettuna on edellytys matkalle osallistumisen suhteen.

Alaskassa on useita riskejä, joita saattaa ilmetä (kuten sää, muu altistuminen, epätasainen maasto, virtaukset, villieläinten kohtaamiset ja muut vaarat, joita ei ole mainittu). Hyväksyt, että Fish Creek – TWW Ltd ei kanna vastuuta näistä hyväksymistäsi riskeistä altistumisille ja vaaroille. Fish Creek – TWW Ltd ei ole vastuussa onnettomuuksista, henkilökohtaisen omaisuuden katoamisesta, peruutuksista tai viivästyksistä, jotka johtuvat säästä, valtion kalastuskielloista tai muista meistä riippumattomista seikoista.

Alaska Department of Fish and Game:lla on valtuudet tehdä muutoksia kalastussääntöihin lyhyellä varoitusajalla. Tämä voi sisältää kalastusrajoituksia tiettyjen lajien ja kalastusmenetelmien osalta. Pahimmassa tapauksessa se voi sisältää tiettyjen lajien kalastuskiellot. Fish Creek – TWW Ltd myy kalastusretkiä eikä sitä voida pitää vastuussa näistä rajoituksista. Tietyn lajin kalastuskieltotapauksissa matka voidaan suorittaa niin kauan, kuin on mahdollista kalastaa muita lajeja.

Muuta

Perillä kunnioitamme kaikkia asetuksia ja säädöksiä, jotka Alaska Department of Fish and Game julkaisee. 

Perillä huolenpidostanne vastaamme yhdessä Henrik Wesselin (Alaska Safaris Ltd) kanssa. Henrik on alkujaan norjalainen, mutta on n. 30 vuotta asunut Alaskassa, omaa USA:n kansalaisuuden ja on rakentanut muutaman erilaisen kalastuskohteen sinne. Huomoithan, että linkissä esille tuleva kohde (mökit ja palvelut) on eri kuin Fish Creek, missä me asumme. Kalastettavat vedet ovat kuitenkin pääosin samoja. Henrikin lodgeen tulee pääsääntöisesti asiakkaita Norjasta, kun Fish Creekiin tulee pääosin asiakkaita Suomesta.