Siirry suoraan sisältöön

Fish Creek & Helifish -kombomatka

(matkan yhteydessä)

Olemme useampana vuonna tarjonneet mahdollisuuksia asiakkaillemme yhdistää kalastus kävely- tai lyhyehkön venematkan päähän lisäksi kyydittää asiakkaat helikopterilla vielä syvemmälle Alaskan erämaahan. Fish Creekin hiekkasärkkä toimii helikopterilla laskeutumispaikkana ja sieltä voi kolme henkilöä kerrallaan lentää helikopterikyydillä Trout Cabin -majallemme. Vaikka matka helikopterilla tuntuukin lyhyeltä, avaa se aivan uuden ja koskemattoman mahdollisuuden Alaskan luontoon ja kalastukseen. Mökeissä on makuupaikat 4 + 2 henkilölle (2 mökkiä).

Osasto:

Kaikki Alaskaan nousevat lohet nousevat myös tänne ja lisäksi alueella on runsaasti luontaista kirjolohta, dolly vardenia sekä arktista harjusta. On tärkeä huomioida, että näin kaukana erämaassa on sovittu rauhoittaa lohenkalastus täysin. Tämä tarkoittaa sitä, että lohikaloja ei saa tarkoituksella yrittää kalastaa. Mikäli sellainen kuitenkin tarttuu siiman päähän, tulee se erityisellä varovaisuudella irrottaa ja päästää jatkamaan lisääntymistä.

Luonto on poikkeuksellisen kaunis Trout Cabinilla. Useita kalastuspooleja löytyy ja sekä helppoa että haastavaa maastoa missä liikkua. Joki on kuitenkin riittävän usein ylitettävissä pelkissä kahluuhousuissa, joka monipuolistaa kalastamisen. Tämä vaihtelee luonnollisesti vuosittain, viikoittain tai päivittäin vuoristosta tulevien sateiden runsauden mukaan.

Usein tällaisella kombomatkalla vietetään ensin 2-3 päivää Fish Creekissä ja sen jälkeen suunnataan kopterilla 2-3 päiväksi Trout Cabinille. Paluu tapahtuu joko helikopterilla tai 2/3 matkasta kumiveneellä ja 1/3 matkasta veneellä takaisin Fish Creekiin. Matkan voi suunnitella myös siten, että sen toteuttaa ennen Fish Creek viikkoaan tai sen jälkeen, jolloin vain suunnittelee lennot (paluu/lähtö) sen mukaisesti.

Matkabudjettia ja varaustilannetta kannattaa kysyä matkaa varatessa. Käytännön kannalta on hyvä, jos kyseiselle matkalle osallistuu 5-6 henkilöä, jolloin lisäkulut jakautuvat useamman henkilön kesken.

 

Hyvä tietää…

Kaikki omatoimiset lisäohjelmat maksetaan suoraan palveluntarjoajalle. Fish Creek TWW – Ltd toimii ainoastaan lisämatkojen suosittelijana. Autamme mielellämme rakentamaan sinulle ikimuistoisen ohjelman Alaskassa, Fish Creek -vierailusi lisäksi. Kysy lisää matkanjärjestäjältä.